سفارش تبلیغ
صبا ویژن
news
  •   در حاشیه سفر هاشمی و رضایی به عراق؛
  • در چند سال گذشته، مردم عراق، کمتر هیأتی را به یاد دارند که این همه مورد اقبال گروه‌های متفاوت عراقی قرار گرفته باشد.

    به گزارش خبرنگار «تابناک» از بغداد، استقبال اقوام و گروه‌های گوناگون از هیأت ایرانی که به ریاست‌ هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به عراق سفر کرده، به قدری چشمگیر بود که همه ناظران و رسانه‌های بین‌المللی را به شگفتی واداشت.

    بنا به این گزارش، علاوه بر همه گروه‌های شیعی، کردها، علمای اهل تسنن، نمایندگان جریان ائتلاف یکپارچه عراق که اکثریت پارلمان این کشور را در اختیار دارند  ـ شامل نمایندگان شیعه، کرد و سنی ـ همگی در نشست‌های متعدد هیأت، بسیار فعال بوده و نگاه همه آنها به ایران به عنوان نزدیکترین و مؤثرترین دوست مردم عراق برای خبرگزاری‌های گوناگون و رسانه‌های بین‌المللی جالب توجه بوده است.

    آیت‌الله ‌هاشمی رفسنجانی و هیأت همراه، در حالی دیروز سومین روز از سفر پنج روزه خود به عراق را پشت سر گذاشت که تا کنون هیچ مقام دولتی خارجی این مدت اقامت در عراق را تجربه نکرده است.

    این گزارش می‌افزاید: در حالی که نیروهای آمریکایی و انگلیسی حضورشان را در شهرها و بین مردم عراق بسیار کم نموده و عملا تنها در پادگان‌ها و مراکز حفاظت شده حضور دارند، این روزها امنیت کامل شهرهای عراق تنها به وسیله نیروهای امنیتی و نظامی بومی عراقی برقرار شده است.
    امنیت حاکم بر عراق به گفته مسئولان عراقی امروز از همدلی و اتحاد گروه‌های گوناگون عراقی و عملکرد مثبت دولت منتخب مردم این کشور ناشی شده است.
     
    هاشمی رفسنجانی که از دوران طلبگی و جوانی خود در شهر نجف اشرف و در کنار امام خمینی (ره) خاطرات بسیاری دارد، بین مردم عراق از معروفیت بسیاری به خاطر هدایت جنگ برخوردار است و محسن رضایی، عضو دیگر هیأت نیز به عنوان فرمانده اصلی جنگ هشت ساله برای مردم عراق چهره‌ای شناخته شده است، بارها در جنگ ایران و عراق صدام، ادعای کشته شدن او را کرده بود و این روزها مردم عراق رضایی را از نزدیک و در اخبار رادیو و تلویزیون خود می‌بینند. بر خلاف انتظار رسانه‌های غربی این دو شخصیت از سوی همه گروه‌های عراقی مورد احترام فراوان قرار گرفته‌اند.

    همزمانی سفر هیأت عالی‌رتبه ایران با اعلام تصمیم قطعی آمریکا برای خروج نیروهایش در سال آینده (2010) میلادی، موقعیت مناسبی پدید آورده تا میزان نفوذ معنوی ایران در بین مردم عراق و اشتراکات فراوان مردم هر دو کشور آشکارا نشان داده شود.

    بنا بر این گزارش، هیچ کشوری مانند ایران به صورت یکپارچه مورد حمایت گروه‌های عراقی قرار نگرفته است؛ ترکیه مخالفین شدید کرد عراقی را همواره در برابر حضور خود دیده، عربستان اکثریت مردم شیعه عراق را در برابر دارد، آمریکا و انگلیس، خانواده‌ها و مردمی که از روحیه تجاوزگری آنها و نگاه‌های تحقیرآمیزشان خسته شده‌اند، ولی مردم ایران در نگاه عراقی‌ها بر خلاف تبلیغ طرفداران اندک صدام و غربی‌ها به عنوان مطمئن‌ترین دوستان مردم عراق شمرده می‌شوند.

    سیاست روشن جمهوری اسلامی ایران در دفاع از عراق مستقل، یکپارچه و قوی، در حالی است که هیچ یک از دیگر کشورهای منطقه صادقانه این سیاست را دنبال نکرده‌اند.

    دیدار هیأت ایرانی با علمای شیعه و سنی، نمایندگان گروه‌های گوناگون عراقی، نمایندگان مجلس، نخست وزیر و رئیس جمهور این کشور که همگی از دوستان قدیمی‌ هاشمی و رضایی هستند و تقاضاهای پیگیرانه آنها برای توسعه روابط در همه زمینه‌های اقتصادی و سیاسی با توجه به عمق نفوذ فرهنگی و اجتماعی ایران در این کشور، موقعیت ویژه‌ای از نقش مؤثر ایران در ایجاد ثبات منطقه ای، را به نمایش گذاشته است.

    گسترش همه‌جانبه روابط ایران و عراق که برای نخسین بار در تاریخ هر دو کشور مهم منطقه خاورمیانه اتفاق می‌افتد به یقین، تأثیرات عمیقی بر شکل و ساختار قدرت در منطقه گذارده و بسیاری از معادلات پیشین را تغییر خواهد داد.

     


  • نویسنده: مسعود عسکری(جمعه 87/12/16 ساعت 3:39 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   خوش تیپ
  • بزرگداشت ستارگان دوکوهه با حضور سرداران جنگ برگزار شد.



    جعفری: ماشاا... بزنم به تخته، از اون وقت که از وزارت رفتی چه خوش تیپ شدی!

    داوودی در همایش وزاری کشورهای اسلامی سخنرانی کرد.
     

    داوودی: بابا حالا بیایید بنشینید، تعارف نکنید، یکی ببینه فکر می‏کنه من مشکلی دارم کنارم نمی‌شیند.

    تامین امنیت عراق در برخی مناطق به نیروهای عراقی واگذار شده است.
     

    ـ آخه ننه جون اگه ما جون داشتیم خودمون رو تکون می‌دادیم، با بمب چکار داشتیم.
     

    این هم تصویری از تنها اتومبیل طلایی دنیا
     

    بله این اتومبیل هم متعلق به یکی از شیوخ امارات است.

    وزیر خارجه آمریکا در کنفرانس شرم الشیخ شرکت کرد.
     

    هیلاری: ببین مبارک جان؛ این دفعه گفتی، اگر یک بار دیگه چرت و پرت بگی، زنگ می‏زنم بیل بیاد سراغت‏ها.

     مرکل از نمایشگاه فن‏آوری Cebit بازدید کرد.
     


    مرکل: اِ اِ این پیشرفت علم چقدر بده. هرچی بتونه زده بودم، جووون‏تر بشم باز هم منو پیر نشون می‌ده.


  • نویسنده: مسعود عسکری(جمعه 87/12/16 ساعت 3:38 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   دستاوردهای دو سفر به بغداد
  • محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور کشورمان اواخر سال 1386 به عراق سفر کرد و با «جلال طالبانی» رئیس جمهور، «نوری مالکی» نخست وزیر و «محمود مشهدانی» رئیس پارلمان دیدار و گفت‌وگو کرد اما سفر آقای احمدی نژاد به بغداد محدود شد و به دلایل امنیتی حتی به شهرهای زیارتی هم نرسید.

    این سفر در زمان خود بازتاب بین‌المللی بسیار گسترده‌ای داشت؛ زیرا در حالی که هیچ یک از مقامات ارشد کشورهای عربی با وجود روابط بسیار خوب و نزدیک با ایالات متحده آمریکا حتی جرأت رفتن به عراق را نداشتند، رئیس‌جمهور کشورمان سفر چند روزه خود را به عراق انجام داد تا جایی که حتی پس از بازگشت نیز برخی اخبار در رسانه‌ها منتشر شد مبنی بر اینکه قرار بوده آقای رئیس جمهور را بربایند.

    بدون توجه به درستی یا نادرسی خبر فوق، در مجموع سفر آقای احمدی نژاد و هیأت 50 نفره همراهش به عراق آثار خوشحالی را بر چهره دیپلمات‌های هر دو کشور، به دلیل آغاز دور تازه‌ای از مناسبات دو کشور نمایان ساخت، زیرا مقامات ایرانی و عراقی نه تنها مجموعه ای کامل از موضوعات امنیتی را با یکدیگر بحث کردند بلکه ابعاد مهم دیگری هم نیز در آن سفر بررسی شد.
    اهمیت سفر آقای احمدی نژاد را می‌توان در یک جمله اینگونه عنوان نمود که این اولین سفر یک رئیس جمهور ایرانی به عراق بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 1357 بوده است.

    اما اکنون می‌بینیم آقای هاشمی رفسنجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز سفر خود را به عراق در اواخر سال 1387 در حالی آغاز کرده که بیش از 150 تن از مقامات و مسئولان بلند پایه از جمله دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و حتی برخی از اعضای بیت امام راحل را نیز با خود به همراه دارد.

    آقای هاشمی قرار است در این سفر با تمام مقامات ارشد عراق از جمله «جلال طالبانی» رئیس جمهور، «نوری مالکی» نخست وزیر، «محمود مشهدانی» رئیس پارلمان و دیگر مقامات عالی‌رتبه عراقی و رهبران و اعضای احزاب مختلف شیعی و سنی دیدار و گفت‌وگویی رسمی در بغداد انجام دهد. آقای هاشمی در سفر خود همچنین به کربلا و نجف خواهد رفت و با آیت‌الله سید علی سیستانی، مرجع تقلید شیعیان عراق دیدار و گفت‌وگو خواهد کرد و احتمالاً در ادامه شامل دیدار از برخی شهرهای سنی نشین عراق نیز شود.

    اهمیت سفر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام را می‌توان در این مسأله دید که دو روز پس از اعلام خروج حتمی نظامیان ارتش آمریکا از عراق توسط «باراک اوباما» انجام می‌گیرد.
    البته در همین حال برخی شبکه‌های خبری جهان عرب در آستانه این سفر تاریخی جوسازی گسترده‌ای را علیه آن آغاز کرده‌اند. این رسانه‌های خبری که هر کدام سیاست خاص و مشخصی را دنبال می‌کنند اعلام کردند این تقارن به معنی آن است که این مقام ارشد ایران به عراق آمده تا خود را به عنوان جایگزین بعدی و پر کننده خلأ پس از رفتن ارتش آمریکا معرفی کند.

    ولی این ادعا و جوسازی رسانه‌های عربی در حالی انجام می‌شود که برای این سفر رئیس مجمع تشخیص نظام از چند ماه پیش برنامه ریزی شده بود و به هیچ وجه به اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا در مورد خروج نظامیان این کشور ارتباطی نداشت.
    به هر حال به نظر می‌رسد که سفر رئیس و دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان دو تن از فرماندهان ارشد دوران جنگ تحمیلی صدام علیه ایران، می‌تواند نوید بخش آغاز دوره ای جدید در مناسبات دو کشور همسایه در منطقه باشد تا حداقل از این رهگذر صلح و آرامشی پایدار در آسیای جنوب غربی حکفرما شود.


  • نویسنده: مسعود عسکری(جمعه 87/12/16 ساعت 3:37 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   سردار سرلشکر محمد علی جعفری در کنفرانس بینالمللی غزه؛
  • امروز جمهوری اسلامی ایران دارای موشک‌هایی با برد بیش از دو هزار کیلومتر است و بر همین اساس، همه خاک رژیم صهیونیستی از جمله تأسیسات هسته‌ای این رژیم در سیطره توانایی موشکی ما قرار دارد.

    به گزارش خبرنگار «تابناک»، این سخنان را سردار سرلشکر محمدعلی جعفری، فرمانده کل سپاه در کنفرانس مطبوعاتی روز گذشته و در پاسخ به تهدیدات رژیم صهیونیستی بیان کرد.

    سخنان سردار جعفری بلافاصله در همه خبرگزاری‌های مهم جهان بازتاب بسیار گسترده‌ای پیدا کرد و بسیاری از کارشناسان نظامی جهان به بررسی این موضوع پرداختند که آیا موشک‌های با برد دو هزار کیلومتر ایران که کل شهرهای صهیونیست‌نشین را در بر می‌گیرد، توان حمل چه میزان از مواد انفجاری را دارند و اینکه آیا این میزان مواد منفجره می‌تواند تأسیسات اتمی اسرائیل را به کلی نابود سازد یا نه؟!

    جعفری دیروز در کنفرانس دفاع از مردم مظلوم فلسطین گفت: دکترین نظام ما دفاعی است، ولی در صورت هرگونه اقدام دشمنان از جمله رژیم صهیونیستی، با قاطعیت تمام توانایی پاسخگویی موشکی و دفع حملات را داریم.

    فرمانده کل سپاه تهدیدات رژیم صهیونیستی را یاوه‌گویی‌های نظامی دانسته و اشاره نمود که این یاوه‌گویی‌ها هیچ مبنا و اتکایی از لحاظ نظامی ندارد و افزود: جمهوری اسلامی ایران در شرایط کاملا برتر نظامی در منطقه است و توان نظامی و دفاعی امروز ما اصلا با گذشته قابل مقایسه نیست. امروز در اوضاعی هستیم که هیچ کشوری توان هیچ گونه تحرک و اقدام نظامی علیه کشورمان را ندارد.

    وی در پایان اضافه کرد: اکنون به اذعان دوست و دشمن، ‌جمهوری اسلامی ایران به لحاظ نظامی در اوضاعی کاملا مقتدرانه و برتر قرار دارد و من هم امروز با قاطعیت جمله معروف امام راحل (ره) را تکرار می‌کنم که «آمریکا و اسرائیل هیچ غلطی نمی‌توانند بکنند».


  • نویسنده: مسعود عسکری(جمعه 87/12/16 ساعت 3:6 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

  •   محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور کشورمان اواخر سال 1386 به عراق سفر
  • رئیس جمهور سابق کشورمان با تاکید بر اینکه "اخلاقیات در خطر است" گفت: برخی شاخصهایی که از سوی مسئولان ارائه می شود ما را از رسیدن به اهداف عالی انقلاب و استقلال کشور دور می کند.

    به گزارش مهر، سید محمد خاتمی عصر امروز در جمع مردم شیراز و در سالن دستغیب این شهر افزود: اگر مدیریت این کشور در جهت الگوهای انقلاب است، اگر در جهت پیشرفت استقلال در حرکت هستیم و اگر در مسیر کاهش فقر و نابرابری در حرکتیم، باید سعی کنیم که این راه را ادامه دهیم اما برخی آمارها و شاخصها ما را از این مسیر دور می کنند.

    رئیس جمهور سابق با اشاره به 30 سالگی انقلاب گفت: بادهای سهمگین طی این سالها همواره از سوی توطئه چینان و دشمنان انقلاب اسلامی می وزد و امروز چه در داخل و چه دشمنان خارجی باید از این درخت تنومند 30 ساله انقلاب محافظت کنیم.

    خاتمی خاطرنشان کرد: اگر اخلاق در مسئولان تضعیف شود بداخلاقی حاکم شده و در نهایت انقلاب ما از رسیدن به اهداف بلند خود بازمی ماند.

    ایلنا نیز در گزارشی از این سخنرانی گزارش داد، خاتمی گفت: نهال جمهوری اسلامی امروز درخت تناوری است که همه ما در سایه آن آرمیده‌‏ایم.
     این درخت نیاز به مراقبت دارد زیرا از بیرون دشمنان ایران و اسلام برای خشکاندن این نظام در تلاشند. وی تأکید کرد در داخل نیز تنگ نظری، تحجر و عدم تدبیر که ممکن است وجود داشته باشد، خطری برای خشکاندن نهال نظام اسلامی می‌‏باشد.
    خاتمی با تأکید مجدد مبنی بر اینکه این نهال نیاز به مراقبت دارد گفت: مراقبت از نهال انقلاب به انتخاب و حضور هشیارانه مردم بستگی دارد.

    وی تأکید کرد در اصلاحات واقعی که من بیانگر آن بودم و آن را اصلاحات دویست ساله مردم ایران می‌‏دانم ریشه‌‏اش در انقلاب اسلامی است. و اصلاحات مهمترین رسالت خود را دفاع از آرمانهای ملت و خواسته‌‏های شما مردم می‌‏داند که عبارت است از آزادگی، استقلال و پیشرفت در سایه ارزشهای دین خدا.

    وی با بیان اینکه در موقعیت حساس و سرنوشت سازی قرار گرفته‌‏ایم گفت: در ورای همه حزب گرایی که در جای خود محترم است، همه ما باید به فکر حفظ دستاورد‌های انقلاب باشیم.

    وی خاطر نشان کرد اگر مدیریت کشور در جهت آرمانهای انقلاب، توسعه آزادی و عدالت و کاهش فقر و نابرابری است همه باید سعی کنیم این راه ادامه یابد.
    همچنین وی با بیان اینکه با کمال تأسف شاخصه‌‏هایی که از سوی مراجع رسمی اعلام می‌‏شود بر خلاف توسعه کشور و آزادی و عدالت است گفت: اگر کشور ایران بر اساس سند چشم انداز بیست ساله حرکت کند، باید سعی کنیم این وضعیت ادامه پیدا کند. و اگر اینگونه نباشد باید تلاش کنیم در جهت مصلحت کشور که همان کرامت، عزت مردم و نیز رفع تهدیدها علیه کشور است حرکت کنیم.

    خاتمی با بیان اینکه کشور متعلق به همه مردم است تأکید کرد: باید از شعار زدگی پرهیز کنیم و در جهت رفع تبعیض و بهبود زندگی و نیز تقویت زیرساخت‌‏ها و رفع تهدیدها علیه کشور حرکت کنیم. و این به انتخاب و حضور هشیارانه مردم بستگی دارد.

    خاتمی با انتقاد از بی اخلاقی در جامعه گفت امروز اخلاق در جمهوری اسلامی در خطر است. وی تأکید کرد ما جامعه مدنی می‌‏خواهیم و ریشه جامعه مدنی در مدینه النبی است که محور و مدار آن اخلاق بود. اگر اخلاق در میان مسئولان ضعیف شود اولاً بی اخلاقی به جامعه سرایت می‌‏کند، دوماً بزرگترین هدف انقلاب تحقق پیدا نکرده است.
    وی در پایان خاطر نشان کرد جامعه مدنی در کنار جامعه اخلاقی باید باشد.

    خاتمی پس از سخنرانی برای مردم، برای زیارت به طرف حرم شاهچراغ (ع) حرکت کرد


  • نویسنده: مسعود عسکری(جمعه 87/12/16 ساعت 3:5 عصر)

  • نظرات دیگران ( )

       1   2   3      >

  •   لیست کل یادداشت های این وبلاگ
  • عکس دختر تهرانی18ساله
    » فیلم جنجالی 2008 با بازی میلیونی آنجلینا جولی به نام تحت تعقیب
    » فیلم سینمایی عاشقانه کمدی فوق العاده رومانتیک به نام تعطیلات
    مستند ارازل و اوباش داوطلب مرگ
    » مستند فقر و فحشا ابتذال در ایران و دبی
    [عناوین آرشیوشده]
  •    RSS 

  •   خانه

  •   شناسنامه

  •   پست الکترونیک

  •  پارسی بلاگ



  • کل بازدید : 9232
    بازدید امروز : 2
    بازدید دیروز : 0
  •   مطالب بایگانی شده

  • اسفند 1387

  •   درباره من

  • news
    مسعود عسکری

  •   لوگوی وبلاگ من

  • news

  •   اشتراک در خبرنامه
  •  

  •   اوقات شرعی
  • اوقات شرعی